LOADING

Type to search

30 Completely different Curly Hair Chopping Methods for 2023

Hair Types

30 Completely different Curly Hair Chopping Methods for 2023

Share

Het kennen van verschillende kniptechnieken voor krullend haar is essentieel voor je krullen. Sommige dames met krullend haar maken een grote fout wanneer ze de eerste salon binnenlopen die ze zien om hun krullen te laten knippen. Krullend haar is niet zoals andere soorten haar, en daarom is het knippen van krullend haar anders. Je hebt een salon en een stylist nodig die gespecialiseerd zijn in krullen!

De unieke patronen van verschillende krullende haartypes dicteren de techniek of methode die het beste is om elk sort te knippen. Daarom zijn er zoveel ideeën. Uw kapper beoordeelt uw krullen en bespreekt de beste kniptechnieken voor uw krulpatroon.

Hoe krullend haar te knippen

Om je te helpen een weloverwogen keuze te maken, hebben we alle kapsels voor krullend haar op een rijtje gezet die kappers voor hun klanten doen. Lees dit artikel aandachtig door om kennis op te doen over hoe je je krullen kunt knippen voordat je naar een salon gaat.

1. Rezo-cut. Uitgevonden door Nubia Suarez, dit is waarschijnlijk de meest populaire techniek voor het knippen van krullend haar, vooral natuurlijk golvend en krullend haar. Rezo-snit definieert je krullen netjes en zorgt ervoor dat je lokken meer quantity krijgen. Een gelijkmatige lengte van de krullen wordt behouden. Zoek een Rezo-gecertificeerde specialist.

Medium Rezo-snit voor krullend haar

2. De Mona-snit. Als je de natuurlijke textuur van je haar wilt verbeteren, ga dan voor deze stijl voor het knippen van krullend haar. De Mona Lower is vernoemd naar Mona Baltazar. Het voegt een goede mate van beweging toe aan je krullen.

Lang gelaagde natuurlijke Mona-snit

3. CC1 Krullenkniptechniek. Overweeg deze methode om krullend haar te knippen als je krullend haar wilt rocken en toch de mogelijkheid behoudt om je lokken af ​​en toe steil te dragen. CC1 Approach, ook wel de Curl Chopping Approach genoemd, houdt in dat je je haar verticaal knipt om luchtig quantity te creëren en alle krullen even lang te hebben.

Krullen knippen voor lang krullend haar

Door Bochanen Hair & Magnificence

4. Ouidad-snede. De carve and slice kniptechniek zoals de Ouidad-snit ook wel wordt genoemd, is ideaal voor dames met dik en volumineus krullend haar. Het vermindert je krulvolume, maakt je haar handelbaarder en vermindert kroezen.

Ouidad-techniek op dik krullend haar

5. CURLSYS-snijtechniek. Bij deze techniek van het knippen van natuurlijk krullend haar worden individuele krullen op een speciale manier geknipt om ervoor te zorgen dat de haarlokken in elke krul naar de uiteinden aan elkaar plakken. Dit geeft je krullen een betere definitie en minimaliseert kroezen.

Krullende kniptechniek om kroezen te minimaliseren

6. Diametrix-snede. De Diametrix Lower, speciaal ontworpen om het volumineuze gevoel van dik krullend haar te verminderen, is een van de beste knipmethoden voor krullend haar die beschikbaar zijn voor mensen met volumineuze krullen. Door de binnenste lagen van krullen goed te knippen, elimineert u die vreselijke piramidevorm die elk meisje met krullend haar haat.

Bob-Length Diametrix-snit voor volumineuze krullen

7. Curly Woman-methode Haar knippen. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze methode in principe voor natuurlijk krullend haar, tenminste 2B haar. Het creëert geen krullen in je haar, maar het is voor het vormgeven van krullend haar en het verbeteren van het natuurlijke krulpatroon om je gezondere en meer gedefinieerde krullen te geven. De krullen worden droog geknipt.

Halflange droge snit voor gedefinieerde krullen

8. Globaal krulconcept. Dit idea gaat verder dan technieken voor het knippen van krullen en omvat ook enkele speciale haarbehandelingen die gemaakt zijn om de krullen gezond te houden. De krullen worden ook afzonderlijk geknipt, waardoor ze veel physique krijgen en kroezen worden voorkomen.

Boven de schouders gekrulde snit om kroezen te minimaliseren

9. DEVACUT snijtechniek. Een Deva Lower is een droge kniptechniek die er niet alleen om gaat krullend haar te knippen. Hier volgt de kapper het natuurlijke patroon van je krullen en knipt de krul na elkaar. Door de krullen afzonderlijk te knippen, verbetert u de algehele look van uw haar.

Mid-Back U-Cut Deva Cut voor krullend haar

10. Ri Ci Lower. RI CI-snit kan worden gedaan op alle soorten krullend haar, maar alleen als uw haar nat is. Deze techniek voor het knippen van krullen legt meer nadruk op het gewicht en de dichtheid van je haar dan op het krulpatroon.

Natte krul-snijtechniek Ri Ci

11. Draai krullend haar knippen. Vraag om een ​​twist-and-cut-techniek als je je krullen wilt laten bewegen door overtollig gewicht eruit te halen. Deze stijl van knippen voor gekrulde haren is als het creëren van onzichtbare lagen in je haar. De strengen zijn een beetje gedraaid. Vervolgens maakt een haarstylist kleine sneden met een schaar langs de lengte van de streng. Over het algemeen wordt de lengte van je krullen niet beïnvloed.

Krullend haar knippen met onzichtbare lagen

12. Scheermes voor krullend haar. Hier komt de controversiële methode. Sommige krullende haarstylisten hebben bezwaar tegen het gebruik van een scheermes op krullend haar. Hoewel velen het erover eens zijn dat een scheermes kan worden gebruikt op glazige krullen, maar niet op pluizige krullen. Krullen knippen met een scheermes maakt de uiteinden van je krullen dunner, waardoor ze minder veerkrachtig worden. Als jouw sort krullend of golvend haar dit nodig heeft, kun je deze methode gebruiken.

Razor Cut voor golvend en krullend haar

13. Krullend haar knippen met een schaar. Krullend haar knippen met een schaar is OK, tenzij dit een dunner wordende schaar is die kroezen veroorzaakt. Je kapper moet echt een goede schaar gebruiken om krullend haar te knippen. Door je krullen met een zeer scherpe schaar te knippen, behoud je de integriteit van je krullen en voorkom je gebogen of gespleten krullen, evenals kroezen.

Medium krullend kapsel om kroezen te voorkomen

14. Droog knippen van krullend haar. Moet je krullend haar nat of droog knippen? De meeste kappers zouden ja zeggen tegen de droge knipmethode. De reden hiervoor is dat bij droog knippen het natuurlijke krulpatroon duidelijk te zien is, waardoor de kapper het patroon goed kan volgen en u de beste snit kan geven. Je krijgt precies wat je in de spiegel ziet tijdens je kappersafspraak.

Halflang droog geknipt krullend haar

15. Nat knippen van krullend haar. Hoewel het moeilijk te zeggen is hoe je krullen zullen liggen als je haar nat is en als het droog is, heeft het knippen van krullend haar zijn eigen voordelen. Het stelt uw kapper in staat om de ware aard, kwaliteiten en tendensen van uw krullen te zien. Dit geeft de stylist een betere controle over de krullen. De uiteinden zijn constant en netjes, niet verbrijzeld.

Schouderlange nette krullende snit

16. Krullend haar in lagen knippen. Het knippen van laagjes in je haar is een van de meest waardevolle ideas voor het knippen van krullend haar. Lagen geven je krullen geweldige definitie, beweging en veerkracht. Ze helpen je haar vorm te geven en zorgen ervoor dat het er niet dik uitziet. Maar nogmaals, een goede haarstylist met de juiste vaardigheden is een should als je perfecte krullen wilt.

Medium krullend kapsel met lagen

17. Pony knippen op krullend haar. Wie houdt er niet van kapsels met pony? Door een pony in je krullende haar te knippen, ziet het er mooier uit, vooral kort krullend haar. Het helpt om het gewicht rond je gezicht te verdunnen. Het is de beste gewoonte om een ​​pony op droog haar te knippen.

Boven de schouders gekrulde snit met pony

18. Krullend haar thuis knippen. Natuurlijk kunt u uw haar thuis knippen als u dat wenst. Voordat je je eigen krullende haar knipt, was je het. Moet je het nat laten of droog knippen? Als newbie is het misschien gemakkelijker voor je om je krullen droog te knippen. Er zijn echter veel tutorials die laten zien hoe je natte krullen gemakkelijk thuis kunt knippen. Jij kiest. Zorg ervoor dat u zich aan de eenvoudige taken houdt, zoals een paar beschadigde punten afknippen of uw haar een beetje bijknippen. Laat eventuele grote veranderingen over aan uw kapper om een ​​zeer ongelijkmatige snit of beschadiging te voorkomen.

Tutorials voor het knippen van krullend haar thuis

19. Grote veerkrachtige krullen. Waar moet je knippen? Het patroon van krullend haar volgt afwisselende vormen van een grote “C” en een kleine “c” letters. Bij het knippen van kapsels voor krullend haar geven de meeste stylisten de voorkeur aan het knippen van het haar over de ronding van de grotere C. Dit helpt om de integriteit van uw krulpatroon te behouden en de uiteinden pluisvrij te houden.

Lang veerkrachtig kapsel voor krullend haar

20. Gekrulde Shaggy Wolf-snit. Of je nu gewoon dode uiteinden van krullend haar knipt of je haar een flinke knipbeurt geeft, er zijn enkele regels voor het knippen van krullend haar waar je geen grappen over moet maken als je je krullen gezond wilt zien. Deze omvatten het wassen van je haar, ervoor zorgen dat er geen haarproduct op zit voordat je gaat knippen en niet aan je krullen trekken tijdens het knippen.

Lange blonde wolfssnit voor krullend haar

21. Snijd in cirkels. Door krullend haar in een cirkelpatroon te knippen en de verschillende texturen van je krullen te mengen, kun je het gewenste quantity bereiken. Krullend haar kun je het beste knippen als je haar droog en in zijn natuurlijke staat is. De haarstylist gebruikte de “biddende handen” en scrunch-methoden om deze prachtige krullen te stylen.

Sleutelbeen droge krullende snit met volume

22. Krullend bobkapsel met pony. Als het gaat om het goed verzorgen van je krullende haar, is het omarmen van de natuurlijke textuur van je krullen het beste wat je kunt doen. Het is belangrijk om rekening te houden met de dichtheid en textuur van je lokken. Onthoud dat u mogelijk meerdere keren moet worden geknipt wanneer u overgaat naar uw natuurlijke textuur na grote schade, ontkrullen, enz. Soms kan het 1,5-2 jaar duren, maar het is het waard.

Krullende bob voor natuurlijke haartextuur

23. Dikke glanzende lange krullen. Laten we naar de mythen en de vragen van lezers gaan. Maakt het knippen van krullend haar het steil? Eigenlijk maakt het knippen van je krullen ze niet steil. Je genen bepalen de vorm van je follikel en je haartype. Krullend haar heeft ovale follikels. Als het gaat om hoe krullend haar moet worden geknipt, zijn er echt geen vaste regels. Terwijl sommige technieken voor het knippen van krullend haar allemaal gaan over het volgen van je krulpatroon en textuur, richten sommige zich meer op je haartype en quantity. Een goed kapsel zorgt er echter niet voor dat je krullen plat worden. Een slecht gekruld kapsel kan ervoor zorgen dat je krullen er platter en pluiziger uitzien.

Lang kapsel voor dik krullend haar

24. Snijden vanaf de bovenkant. Nog een idee over hoe je krullend haar kunt knippen; je stylist zal je haar wassen, drogen en ontwarren, en dan beginnen met het knippen bovenaan je hoofd om de zware look te verminderen. De manier waarop uw kapper de krullen aan de bovenkant manipuleert, bepaalt hoe de onderste secties eruit zullen zien.

Volumineuze krullende blonde snit

25. De gekrulde shag. Een andere belangrijke vraag is hoe vaak krullend haar moet worden geknipt. Dit hangt af van hoe gezond je haar is. Maar of je nu je beschadigde haar moet bijknippen of voor een full restyle gaat, we raden aan om die krullen regelmatig te knippen. Voor gezond krullend haar is het aan te raden om minimaal 2 – 3 keer per jaar naar de kapper te gaan.

Halflange krullende shag voor en na

26. Drab to Fab Curly Haircutting. Maakt het knippen van krullend haar het krullender? Hoewel het knippen van krullend haar het niet krullender maakt, zal een goede snit je natuurlijke krulpatronen verbeteren. Dit maakt je krullen gezonder en veerkrachtiger zoals in de voor en na afbeeldingen die we hier zien, en verbetert zo de algehele uitstraling van je haar. Een vleugje kleur zal ook meer interesse toevoegen aan uw lokken.

Lang krullend kapsel met een vleugje kleur

27. Krullen opnieuw vormgeven. Je krullende haar magazine niet worden geknipt naar de kant waar je het vaak draagt. Voor meer veelzijdigheid en gelijkmatige groei moet het in plaats daarvan in het midden worden gekapt. Dit levert een meer gebalanceerde vorm op met een gelijkmatige haarlengte rondom uw hoofd. Je kunt dan je haar scheiden en stylen naar elke gewenste kant.

Hervormende snit voor lang krullend haar

28. Haar knippen met kleuren. Het kleuren van je krullen maakt een groot verschil voor hoe prachtig je krullende haar eruit ziet. Als je ervoor kiest om je krullen te verven, werk dan samen met je haarkleurist om zo’n geweldige klus te klaren. Houd er rekening mee dat je hoogstwaarschijnlijk twee verschillende specialisten nodig hebt om je krullen te knippen en te kleuren.

Heldere krullende snit met highlights

29. Lange dikke krullende shag-snit. Nog een vraag is of krullend haar recht afgeknipt moet worden. De meeste kappers zouden met de krul knippen. Dat betekent dat ze je haar knippen volgens je krullenstroom, en dit houdt in dat je je krullenpatroon volgt. Krullend haar recht afknippen kan je krullen verstoren.

Lange shag voor dik krullend haar

30. Knippen van kort krullend afrohaar. Hoe korter je haar is, hoe steviger je krullen lijken. Je krullen zien er misschien krulleriger en veerkrachtiger uit vanwege hun korte lengte. Uw kapper zal rekening houden met de aard en het sort van uw krullen om de beste kniptechnieken voor krullend haar te kiezen.

Schattige korte blonde afro

Zoals je kunt zien, zijn er tientallen kniptechnieken voor krullend haar. Afhankelijk van je krultype en persoonlijke voorkeuren, zou je kapper in staat moeten zijn om je krullen de beste snit te geven. Veel succes met je reis naar excellent krullend haar!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *